RSS

Ravna trebuie recompensata !

06 ian.

Pentru ca umarul „generealului”  Oprea geme de stele , basescu s-a gandit sa-i acorde, pentru al 2-lea an consecutiv, Ordinul Naţional Pentru „Merit”  în grad de Reevaluat.

 
11 comentarii

Scris de pe 6 ianuarie 2012 în Uncategorized

 

Etichete: , ,

11 răspunsuri la „Ravna trebuie recompensata !

  1. MARIAN ANTONESCU

    6 ianuarie 2012 at 6:28 pm

    Oare pana cand IZMENARUL CLIPICI un gunoi reciclat de cocalarul de la Cotroceni,isi va bate joc de OSTIREA ROMANA SI VA PANGARI MEMORIA EROILOR NEAMULUI.Am mai avut conducatori cretini,dar ca astia de acum niciodata.Daca nu reusim sa-i dam jos de acolo unde s-au cocotat,vom disparea ca neam si tara.

     
    • Bendis

      6 ianuarie 2012 at 6:36 pm

      Doar atunci cand vom renunta sa luam pozitia ghiocelului, cand vom avea atitudine. Cand si daca se va intampla asta de NOI depinde !

       
      • mircea iosif

        6 ianuarie 2012 at 6:48 pm

        ARMATA …? O ADUNATURA DE MERCENARI IN SLUJBA DUSMANILOR TARII SI NU IN SLUJBA POPORULUI CARUIA FALS I-AU JURAT CREDINTA !FARA MANDRIE ,FARA DEMNITATE…ACCEPTA SA FIE UMILITI ,CALCATI IN PICIOARE DE NISTE NEMERNICI ! RUSINE…DE O MIE DE ORI RUSINE !

         
        • Bendis

          6 ianuarie 2012 at 7:05 pm

          Tacerea noastra este la fel de vinovata! In ciuda tuturor grozaviilor care se petrec zilnic … NOI …nu reactionam…
          A T I T U D I N E ! este ceea ce ne lipseste ….
          Unde am fost cand am vazut cum se fura voturi? Dar atunci cand au fost comasate alegerile?
          Cum putem suporta ca zilnic sa ni se spuna ca traim bine cand noi stim ca nu e asa?
          De ce asistam pasivi la jaful care se petrece sub ochii nostri?

           
  2. moni

    6 ianuarie 2012 at 8:16 pm

    Unde am fost cind s-a facut marele jaf cind sau furat fabrici iar acum cind ni se fura si ultima farima prin asa zisa privatizare unde sintem acum cind se desfiinteaza spitale si se intimpla genocidul prin infometare saracire si infrigurare a populatiei unde sintem ??/ Iesiti in strada cit de repede pina nu e prea tirziu ??Oare nu exista un om cu spirit organizator sa-forteze sa demisioneze ??/

     
    • bmarinescu41

      6 ianuarie 2012 at 10:14 pm

      Se pare că nu există acel om pe care ţi-l doreşti,şi nu numai tu!
      De 22 de ani răbdăm,îndurăm,înjurăm (în gând),murim câte puţin,câte puţin,câte puţin,…… şi singurul lucru pe care-l facem este să ne întrebăm „UNDE-I OMUL CARE NE SALVEAZĂ?”.
      SALVAREA ESTE DOAR ÎN NOI !!!

       
    • Bendis

      7 ianuarie 2012 at 9:16 am

      Avem nevoie mai mult ca oricand de modele, de leaderi. Nu cred in omul mesianic ….si totusi …. trebuie sa existe minti luminate care sa „imprime” Romaniei o alta traiectorie.

       
  3. acuvio

    7 ianuarie 2012 at 12:41 pm

    Am mai spus, “butoiul gol face mai mult zgomot”. Cele mai multe pensii militare au crescut!!! Corpul maiştrilor militari şi subofiţerilor este satisfăcut la acest moment, pe această latură, chiar dacă nu se exprimă. “Gălăgioşii” SCMD sunt ofiţerii disponibilizaţi la intrarea în NATO şi generalii, unde noua metodă de calcul duce la scăderi uneori specatculoase. Rămâne de văzut cine va câştiga la vot din lupta mediatică, practic intrăm în al treilea an de la iniţiere până la aplicare: Recalcularea pensiilor militare – Dezgropaţi, recalculaţi, îngropaţi 🙂

     
    • Bendis

      7 ianuarie 2012 at 1:04 pm

      „Caricatura” mea avea o tinta directa …OPREA … un individ care a ajuns sa fie general facand orice altceva decat cariera militara. Am citit scrisoarea pe care a trimis-o pensionarilor militari …e absiolut gretoasa. E unul din multii indivizi care imi provoaca sila.

       
      • acuvio

        7 ianuarie 2012 at 1:43 pm

        Dl. Gabriel Oprea şi-a ciugulit stelele sub toţi preşedinţii, meritele sale sunt de necontestat, metodele de studiat la Academia Militară 🙂

         
        • Bendis

          7 ianuarie 2012 at 3:04 pm

          corecta remarca…o singura obiectiune as avea …. nu e …domn! 😀

           

Lasă un comentariu