RSS

Imposibila resuscitare!

25 feb.

La inceput a fost … blaga! Iar mai apoi … udrea! Ultima, dar si cea din urma … monica macovei , bomboana de pe coliva PDL-ului ! La asa o adunatura denumita pompos … partid … asa catindati!

grave

 
2 comentarii

Scris de pe 25 februarie 2013 în Uncategorized

 

Etichete: , , , , , , ,

2 răspunsuri la „Imposibila resuscitare!

  1. Foehnix

    25 februarie 2013 at 7:02 pm

    Marea femela Maria Linda (desi precis in buletin o cheama altfel, eventual Lenuta Amariei) a scapat si azi un porumbel: „pe fondul unei raceli a vremii…”, very nice. Dar bine ca e tunata toata, restul sunt detalii fara importanta.

    Blaga a schelalait ceva, lesinat rau, cum ca macoveia-nemernica ar fi fost comunista pe vremuri, ca altfel nu ajungea atunci procuror. Normal. Dar cand si-a dat seama el de treaba asta, abia in ultimul timp ? Sau n-a vrut sa aduca vorba pana acum ? Si pe acelasi principiu, oare cand o sa-si aminteasca si de functiile lui basescu din perioada de trista amintire ? Adica in ce confruntare cu basaul trebuie sa ajunga ca sa ii revina memoria (altfel selectiva, dupa cum se vede) ? De woodrea n-o sa cracneasca niciodata, ca jar mananca… Ce jegosi de oameni… si din pacate cosciugul asta din poza nu are nicio legatura cu viitorul lor, ala politic cel putin.

     
    • Bendis

      25 februarie 2013 at 8:10 pm

      blaga …. pare ca schelalaie …. 😀 in fapt , el musca … :))

       

Lasă un comentariu