RSS

PD-L a murit ! Traiasca Miscarea Populara!

23 mart.

PD-L a murit! Sau, chiar daca se mai zbate nitel … legistul l-a declarat mort! In timp ce-i scrie certificatul de deces … ii mai infige vreo doua cutite sa fie sigur ca demersul este unul constructiv! Pai cum altfel? Ce motiv mai oportun ca acesta poate gasi pentru a o putea introduce pe …scena politica pe fiica cu vanzarile anterioare!
Ah! Si sa nu uitam de Nutzi …. ea unde sa fie … presedinte? 😀 😀 😀

miscarea populara1
http://www.ziare.com/politica/stiri-politice/miscarea-populara-a-ioanei-basescu-a-fost-inregistrata-la-osim-1120381

 
15 comentarii

Scris de pe 23 martie 2013 în Uncategorized

 

Etichete: , , , , , , ,

15 răspunsuri la „PD-L a murit ! Traiasca Miscarea Populara!

 1. lucica53

  24 martie 2013 at 2:40 pm

  De’asta e Base un tata exemplar – se preocupa de viitorul fetelor lui, le cumpara din timp partide, sa aiba nevasta lu’Syda ce sa dea de supt lu’ ala micu’…..

   
  • Bendis

   24 martie 2013 at 3:31 pm

   Acu’ ce sa faca si el? Daca nu-i tulbura nimeni somnul, nu-i normal sa se gandeasca la binele familiei? 😀

    
 2. kn

  24 martie 2013 at 3:57 pm

  draga D,
  ce vad eu cand votez art tale?
  „jos basescu”…
  nu e mai bine :basescu la puscarie?

   
 3. bmarinescu41

  24 martie 2013 at 4:12 pm

  Conan şi Xena,asta da formulă de luptă po.pula.ră 😀 😀 😀 !!!

   
 4. kn

  24 martie 2013 at 7:21 pm

  hehehehe
  cica bokul va fi presh la mp(miscarea p…)
  eu zic ca e de bine.

   
  • Hop si eu.

   24 martie 2013 at 7:49 pm

   Da de unde, cica pana maine astia se impaca, s-au pripit ieri dar azi si-au dat seama de gafa si de consecintele ei nefaste. Maine basescu o sa iasa iar razand si o sa spuna ca a fost o gluma, apoi incep sa se pregateasca pentru europarlamentare, unde trebuie aceleasi figuri sa candideze din partea aceluiasi Pdl. Ca altfel era naspa, pentru Eba cel putin. Asa ca ramane cum stiam, show-ul continua.

    
   • Bendis

    24 martie 2013 at 9:32 pm

    Tocma’ ce-a iesit videanu sa ne spuna cu durere-n suflet ca n-a crezut ca o sa traiasca clipa sa ramana partidu’ orfan de chior! :)))
    da’ cica … ar mai fi o sansa … ca parintele isi iarta copiii :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

     
    • Hop si eu

     24 martie 2013 at 9:40 pm

     Da. Si nici celor de la UE n-o sa li se para stupid sau penibil, ci vor privi senin la toata faza, dupa care isi vor vedea de treburi. A devenit normal si firesc tot ce e de fapt aberant, so what ? Greata maxima.

      
     • Bendis

      24 martie 2013 at 9:58 pm

      Nu dau doi bani pe cum o sa li se para …LOR!
      Dar e important ca liderii USL sa subtitreze filmuletul si sa-l transmita OFICIAL la toate cancelariile europene

       
 5. crestinul

  24 martie 2013 at 7:52 pm

  imi place ,sunt unii cetateni romani care nu stiu sa piarda, dar asta este, minciuna si deznformarea au la baza aeasta zisa dizolvare a partidului. Eu nu cred ca este chiar asa ! Blaga a preluat partidul cand toti erau in dizgratie asa ca cei care au hotarat au fost tot ei.

   
  • Bendis

   24 martie 2013 at 9:34 pm

   Am avut profesori buni … asa ca sufar de …scenarita!
   Daca si scandalul asta e conform unui scenariu ??? Se incearca cumva purificarea ….

    
 6. BARBU FLOREA

  15 iunie 2013 at 8:12 pm

  SECOLUL al XX-lea si inceputul SECOLULUI al XXI-lea
  “ MAREA CACIALMA TRASA EUROPEI “

  FORTE BELIGERANTE INVINGATOARE dar INVINSE si INVINSE dar INVINGATOARE, sub manipularea marilor monopoluri industriale, financiare si politice tradatoare ale intereselor nationale, in cazul dramatic si incredibil de mai jos a “ MONOPOLULUI PETROLULUI, CHIMIEI si MEDICAMENTELOR “ (a produselor sintetice si modificate genetic), care au condos si inca mai conduc lumea politica, economica, financiara si sociala de pe Tera, care au stat in spatele celor doua RAZBOAIE MONDIALE, a orgiilor lor, in spatele si la baza tuturor conflictelor mondiale si a generat formarea UNIUNII EUROPENE si a altor organizatii sprastatale, pe alte continente, pe model European … DEMOCRATIA EUROPEANA o DICTATURA EUROPEANA SI NU NUMAI, la dispozitia monopolurilor si a structurilor internationale formate de acestea, departe de INTERESELE celor circa 500 milioane de CETATENI EUROPENI, carora DEMOCRATIA le-a dat DREPTUL DE A VOTA pentru alegerea conducatorilor, sau soarta lor prin REFERENDUM.

  DEMOCRATIA :
  “ CONDUCERE DE CATRE POPOR “ din grecescul “ demos = popor “ + “ kratos = putere “
  Forma de organizare si conducere politica a societatii, care se bazeaza pe vointa poporului;
  Principiile de baza ale democratiei sunt “ votul universal si suveranitatea natiunii “
  Esenta democratiei moderne consta in “ respectarea drepturilor omului, pluripartidismul si separatia puterilor in stat “
  Element important al democratiei este “ CONSTITUTIA “, votata de popor prin REFERENDUM, organizat liber, care reglementeaza drepturile si libertatile individului intr-un stat, alianta, uniune, organizatie si defineste limitele puterii conducatorilor, aflati in diferite functiiin stat, guvern s.a. defineste principiile fundamentale si stabileste structura, datoria si puterea guvernului, presedintelui, parlament, justitie s.a.
  DICTATURA :
  Institutie politica in care detinatorul puterii este investit cu autoritate nelimitata, prin legi, iar DICTATUL este un act prin care unul sau mai multe state, impun atui stat, anumite conditii, obligandu-l sa le accepte inpotriva vointei lui;
  Este un regim politic in care societatea nu mai dispune de mecanismele capabile sa controleze puterea politica si prin urmare un popor este condus de catre o persoana, un partid sau un grup de oameni, careau alte interese diferite de ale poporului;
  Nu tine cont de drepturile omului, chiar daca le proclama prin programe, scopul fiind mentinerea puterii si interesul grupului;
  Nu exzista alegeri libere, chiar daca uneori acestea sunt truncate, pentru imagine in exterior si nici opozitie recunoscuta de putere s.a.;

  RADACINILE NAZISTE ALE “ BRUXELLES U.E. “ o carte electronica adevarata :
  “ Ceea ce a-ti vrut intodeauna sa stiti despre “ Bruxelles UE “ dar nimeni nu a indraznit sa va spuna ! “ – Autorii: PA Taylor, A Niadzwiechi, M Rath, A Kowplceyk – fundatia Rath Health
  “Cei care nu-si amintesc trecutul, sunt condamnati sa-l retraiasca “ de Georg Santayana

  Citez : Ve-ti afla din aceasta carte ca primul pazboi mondial si cea de-a doua mare tragedie a secolului 20, al doilea razboi mondial, au fost, de fapt primele incercari, de cucerire a lumii de catre interesele corporatiste ale “ CARTELULUI PETROLULUI, CHIMIEI SI MEDICAMENTELOR “ . Care dupa ce ambele incercari, militare, de a subjuga Europa si razboaele au asuat, au investit in a treia incercare: CUCERIREA ECONOMICA SI POLITICA a Europei, prin intermediul “ Bruxelles UE “. Deaceia, nu este surprinzator faptul ca arhitectii, cheie, ai “ Bruxelles UE “ au fost recrutati (de cartelul de mai sus) din randul acelor tehnocrati care deja formasera planurile pentru o Europa postbelica, sub controlul coalitiei NAZI/CARTEL . Aceasta carte va face cunostinta cu conducatorii cartelului – imbracati “ NU “ in uniforme militare “ CI “ in costume elegante cenusii – dintre care, cel mai renumit a fost Walter Hollstein primul presedinte (10 –zece- ani) al asa numitei Comisii a Uniunii Europene.
  Actul “ TRATATUL DE LA LISABONA “ a fost platforma “ Cartelului petrolului, chimiei si medicamentelor “ pentru incercarea de preluare a Europei, acum “ Democratia se transforma in Dictatura “ , iata cum este controlata Uniunea Europeana de catre interesele corporatiste :
  IN DEMOCRATIA ADEVARATA :
  Poporul voteaza – atat nivelul executiv (presedinte, guvern) cat si nivelul legislativ (parlament)
  IN DICTATURA “ BRUXELLES UE “ :
  Poporul voteaza – Parlamentul European (care nu are dreptul de a face legi in mod independent, proiectarea legilor si a deciziilor executive sunt facute de Comisia Uniunii Europene si echipa de 54 000 de functionari, bine platiti, in numele intereselor corporatiei)
  Poporul nu voteaza – Nivelul Executiv si Nivelul Legislativ, respectiv : Comisia UE, Presedintele UE si pe cei 54 000 de legiuitori. Comisia UE controleaza procesul legislative, iar aceasta este controlata de Cartelul Petrolului si Medicamentelor (interesele corporatiilor).
  “ Daca puterea ultima, nu sta la populatie, democratia devine dictatura “
  Citez : In realitate avem urmatoarea situatie, prezentata foarte sugestiv in carte: Cartelul petrolului chimiei si medicamentelor – emite directive – catre Comisia Europeana, care – emite directive – catre Birocratia UE (formata din 42 000 birocrati nealesi si alt personal angajat direct de Comisia UE – plus – 12 ooo de persoane, in afara statelor publicate in balanta – total – peste 54000 angajati, care – guverneaza – peste toti cei 500 milioane de locuitori ai Europei, care voteaza la fiecare 4 ani cei 754 membrii ai Parlamentului European – parlamentari – care nu au dreptul sa emita legi in mod independent, deoarece Comisia UE si Birocratia sa enorma sunt – corpul legislativ – si – corpul executiv – al “ Bruxelles UE “. In Uniunea Europeana nici o lege nu poate fi scrisa sau acceptata fara aprobarea Comisiei Europene, care este desemnata in numele intereselor corporatiste.
  EXEMPLU : Cum au ales “ EI “ pe presedintele Europei “ Herman van Rompuy “, IAR POPULATIA nu a avut nici un vot si nici un cuvant de spus la 19 noiembrie 2009.
  “ EI “ : – Angela Merkel – Germania – lider mondialde produse chimice, unul din liderii exporturilor de medicamente;
  – Nicolas Sarcozy – Franta – unul din liderii in exporturile de medicamente, unul din liderii mondiali in exportul cu petrol;
  – David Rockefeller – cel mai mare grup de investitii din lume, investitii nucleu: produse chimice, petrol, medicamente;
  – Grupul Bilderberg – actionari fnanciari si politici ai Cartelului Produselor Chimice, Petrolului si Medicamentelor, inclusiv:
  – Henry Kissinger – fost secretar al fondului fratilor Rockefeller;
  – Etienne Davignon – fost comisionar UE, membru in Consiliul de Administratie al producatorilor de medicamente Gilead;
  Singura tara, din cele 27 de tari membre UE, care s-a permis “ sa voteze si sa respinga “ la Referendum “ Tratatul de la Lisabona “ actul care a stat la baza constituirii “ Bruxelles UE “ dupa ce proiectul “ Constitutiei Europei “ nu a fost acceptat de populatia Europei in majoritatea ei, a fost IRLANDA a carei populatie reprezinta 1% din intreaga populatie a Europei. Chiar si acest vot a fost rezultatul “ batjocorii democratiei “ , astfel in iunie 2008 populatiea Irlandei a respins structura “ Bruxelles UE “printr-un “ majoritar NU “ , dar actionarii politici ai cartelului de la Bruxelles (prin mita, tradare si intimidare) au decis “ sa ignore acest vot “. Au determinat guvernul irlandez sa organizeze al doilea Referendum si l-au constrans sa voteze “ DA “.
  Peste 99% din populatiea Europei “ nu au avut dreptul “ de a vota democratic intr-un Referendum “ Tratatul de la Lisabona “.
  In incheiere citez din carte “arhitectii cartelului Bruxelles UE “ :
  1 – Comunitatea Europeana a Carbunelui si Otelului ( CECO ) – conducator al echipei de avocati Walter Hollstein;
  2 – Uniunea Vest-europeana ( UVE ) – idem;
  3 – Comunitatea Economica Europeana ( CEE ) – idem;
  4 – Comunitatea Europeana pentru Energie Atomica ( EURATOM ) – idem;
  Presedinte al Comisiei Europene (primul presedinte) in perioada 1958 – 1967 a fost descendentul din NAZI/CARTEL – lul prezentat anterior Walter Hollstein.
  Intradevar, dupa citirea acestei carti, ma intreb si va intreb, de ce nu am fost informati pana acum, despre aceste adevaruri criminale, de ce s-a lasat ca istoria sa fie modificata de acesti criminali, pinia publica si marea masa a cetatenilor Europei si ai lumi, de ceau acceptat aceasta dezinformare si minciuna, unde este dreptul “ democratic ‘ al omului la informatie, adevar si dreptate, unde este protectia si grija fata de om proclamata si legiferata de O.N.U. in drepturile omului, unde sunt realizarile si succesele “ democratice “din epoca moderna de azi, de ce chiar si acum mai exista “ secrete de stat si mondiale” ascunse publicului larg … “ nu cumva hotului de hot ii este frica “.
  Acum, mai mult ca oricand, pentru mine cel putin, este clar ca traim intr-o epoca asa zisa “ democratica “ a minciunii, a tradarii popoarelor in favoarea unor grupuri de interese, a coruptiei, a mitei si mitei electorale, a injustitiei, a traficului interesat de influienta s.a. la nivel national si mondial, intr-o lume manipulata, departe de adevar si dreptate, ce trebuie schimbata printr-o “ NOUA ORDINE NATIONALA si MONDIALA “.
  Viata noastra curge “ dupa un scenariu odios “ , iar unde exista astfel de scenariu, cu siguranta ca exista “ unul sau mai multi regizori criminali “ si gasca lor de acoliti nationali si mondiali, care fiind alesi de natiuni, s-au tradat si tradeaza popoarele si tarile pe care le reprezinta.
  Multumesc “ Miscarii Meritocratice din Romania “ pentru ca prin inscrisul , colorat, din pagina cu “ Programul Meritocratic “ mi-a dat posibilitatea sa citesc pe net despre aceste adevaruri si altele, pe care nu le-am abordat inca.

  Cu multa stima, devotament si respect pentru cei ce lupta pentru o “ NOUA ORDINE NATIONALA SI MONDIALA “ , mai buna, dreapta, adevarata si corespunzatoare secolului XXI !
  Barbu Florea

   
 7. BARBU FLOREA

  16 iunie 2013 at 6:21 pm

  “ OMAGIU DEMOCRATIC ”
  ADUS DE ALESI si NUMITII LOR din ultimii 23 de ani
  EROILOR REVOLUTIEI din 1989

  UNDE AU PRADUIT SI INFULECAT 469,
  MANANCA MAI PUTIN 300,
  DAR 588 DE PARLAMENTARI, VOR RADE TOT, CHIAR DACA O PARTE DINTRE CEI NOI NU VOR FI DE ACORD IN OPOZITIE

  Prin definitie Alegerile Parlamentare ar trebuii sa fie precedate de o competitie a partidelor (nefiind cazul independentilor la noi datorita legii electorale) aflate in campanie electorala, nu asa cum s-a intamplat cu mult inainte de Alegerile Parlamentare din 09.12.2012. cand toti s-au concurat si atacat pe Presedintele tarii Traian Basescu si partial au criticat PDL-ul un partid erodat datorita masurilor nepopuare si partinice, inechitabile (obiectiv si subiectiv) de austeritate luate in perioada de criza mondiala, cand au fost la guvernare, dar nu singuri, ci in alianta cu UNPR si UDMR si chiar cu PSD si PC, care acum cu exceptia UDMR (care asteapta sa fie chemat din nou la guvernare) au format alianta USL (PSD+PNL+PC+UNPR), care a castigat aceste alegeri majoritar.
  Toata lumea politica a promis inainte si in Campania Electorala “ lapte si miere “ pentru poporul Roman saracit, umilit, determinat sa emigreze si in general scos in afara muncii prin masurile social-economice din ultimii 23 de ani, dar nimeni nu a prezentat si sursele acestora, in conditiile crizei, anilor 2013 si 2014 care pe langa criza sunt varf de plata a datoriilor externe la nivel de circa 6-7 miliarde de Euro anual. De unde vor lua banii, de pe spinarea Romanilor, inechitabil, prin taxe si impozite, ca si pana acum, sau vor umbla la adevaratele “ AVERI ILICITE si VENITURI ILICITE “ pe care le detin in mare parte “ TOT EI “ alesii si numitii neamului romanesc, din ultimii 23 de ani, angajati in cele trei puteri ale statului, autoritatile publice centrale si locale si nu in ultimul rand mafia economico-financiara cu interlopii si baronii locali.
  Si pentru ca batjocura nationala sa fie totala, au manuit “ Legea Electorala “ in asa fel incat contrar Referendumului anterior, care solicita legiuitorului o lege electorala cu maximum 300 de parlamentari, corespunzator conditiilor de criza, austeritate, saracie si faptului ca populatia Romaniei a scazut de la 22 milioane la circa 20 de milioane cetateni, cu emigranti cu tot, din aceste alegeri “ uninominale “ 2012 au iesit in loc 469 parlamentari cati au fost pana acum, 588 parlamentari, de nu mai au loc in Palatul Parlamentului, ce sa mai spun “ DE RASUL CURCILOR “ asta solidaritate si austeritate, cum se zice din batrani “ tara arde de tatari, mandra bea cu lautari “, chestiune pe care am auzit ca o justifica viabila in conditiile cheltuirii acelorasi fonduri ca pana acum, cand normal ar fi fost sa cheltuiasca mult mai putin, pentru ca tara e la greu, iar ei s-au declarat a fi PATRIOTI, cu dragoste de tara si poporul ei.
  In aceasta situatie grea sociala, economica, financiara, iar acum si politica datorita discreditarii Romaniei fata de aliatii strategici UE si NATO, urmare a politicii USL aflata la guvernare in ultimul an, sunt necesare minimal cateva masuri ce pot fi rezolvate usor democratic avand in vedere Parlamentul majoritar USL dupa aceste alegeri, astfel mai spaland din pacatele anterioare NONDEMOCRATICE: – amendarea constitutiei conform Referendumului s.a, dar si “ excluderea caracterului licit al averilor accumulate “ Articol 44 Dreptul de proprietate private, punctul 8, aliniat 2 din Constitutia Romaniei
  – votarea unei Legi Electorale Uninominale, care sa evite cacialmaua din actuala lege (vezi rezultatele) dar in spiritual Referendumului anterior cu 300 parlamentari, cu o camera
  – alegeri anticipate pana, cel mai tarziu in toamna anului 2013, pe baza de programe de guvernare concrete, cu termene de realizare a obiectivelor si responsabilitati, cu cheltuieli bugetare minime, echitabile si in principal pentru locuri de munca.
  Ma intreb si va intreb, cata rabdare trebuie sa mai aiba “ alegatorii “ care tot au sperat si inca mai spera, de 23 de ani, ca in Romania democrata se va traii mai bine decat in timpul comunismului si cat vor mai sta “ nonvotantii “ (cei 60 % dintre romanii cu drept de vot care de circa 15 ani nu voteaza) indiferenti la marea batjocura, tradare, si coruptie din partea alesilor si numitilor lor, care au format o “ mafia “ dusmana majoritatii romanilor de bun simt, ce au ajuns sa se descurce la limita saraciei in tara, sau in diaspora emigrarii, scuturata de criza mondiala.
  Pana cand asa numitii politicieni din Romania, ii vor mai mintii pe Romani , inventand “ ROATA DEMOCRATIEI “ cand avem atatea modele de democratie in lume, care au functionat si functioneaza cu success, de ce trebuie sa trecem prin najunsurile lor anterioare, adica nu putem avea o legislatie ca cea americana sau germana, DAR in schimb putem avea aproximativ 600 de parlamentari, la o tara cu circa 20 milioane de cetateni, cat au Statele Uunite ale Americii cu 314 milioane de cetateni … sa ne fie rusine NOUA cmplicilor iresponsabili si LOR tradatorilor de interes national, de tara si natiune Romana.
  Pacat, pacat de sangele varsat !
  16 decembrie 1989 – 16 decembrie 2012
  Nu meritam jertfa eroilor neamului romanesc
  Rusine falsilor eroi ai Revolutiei din 1989
  Care au tradat Proclamatia de la Timisoara punctul 8
  S-au inbuibat cu mita politica 23 de ani
  Inclusiv in decembrie 2012 de la USL

  INTREGUL SISTEM POLITIC ACTUAL ( democratic ) ” TREBUIE INLOCUIT ” cu un nou sistem ” MERITOCRATIC ” , care va putea guverna ” IN AFARA INTERESELOR PERSONALE, DE GRUP MAFIOT, DE PARTID … pe baza COMPETENTEI, LOIALITATII, PATRIOTISMULUI, INTELIGENTEI si cazierului CULTURAL, STIINTIFIC, INVENTIV, MORAL, DE BUN SIMT s.a.

  Cu speranta, care moare ultima, va urez :
  Sarbatori fericite !
  La multi ani !
  Barbu Florea

   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: