RSS

Pârâciosul, seiful si procurorii

26 mart.

Circ, petarde, fum = D.N.A. !

Frame on the shelf wood-bricks

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-19748542-darius-valcov-cerut-deputatului-barbulescu-distruga-probe-aflate-intr-seif-referat-dna.htm

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Comoara+secreta+din+seiful+lui+Darius+Valcov+lingouri+de+aur+ban

 
8 comentarii

Scris de pe 26 martie 2015 în Uncategorized

 

Etichete: , , , , , , , ,

8 răspunsuri la „Pârâciosul, seiful si procurorii

  1. Hop si eu

    26 martie 2015 at 9:44 pm

    Parca e titlul unui roman scris de Rodica Ojog Brasoveanu. Pe de alta parte, nici in piloti nu mai poti avea incredere 🙂 , ei erau ultimii oameni echilibrati din lumea asta.

     
    • Bendis

      28 martie 2015 at 1:04 pm

      😀 Cianura pentru un … rictus! :))
      De fapt eu ma gandeam la … Aurul , seiful si oltenii!

       
  2. Hop si eu

    31 martie 2015 at 8:27 pm

    Stationarea basaului la Scrovistea e atat de temporara incat a solicitat si un telefon special de la amicii lui din STS, pe care sigur il va primi. In ce calitate, habar n-am, ca el nu mai e presedinte desi pare ca ignora „amanuntul”.
    Daca cineva o sa cheme pe jena de Facebook la un miting pe chestia asta, te rog sa ma anunti si pe mine, ca altfel nu aflu la timp. Desi nu prea cred, in general se mai fac valuri si agitatie numai daca organizeaza basistii cate ceva.

     
  3. Service GSM

    1 aprilie 2015 at 3:04 pm

    toti ar trebui sa fie inchisi fara mila….. asta le este soarta.

     
    • Bendis

      1 aprilie 2015 at 10:06 pm

      care …. „toti” ? 😀

       
  4. Hop si eu

    1 aprilie 2015 at 3:08 pm

    Dacă mai citește besescu pe aici, vreau să-i fac următoarea precizare : dacă tot stă să-i numere lui Iohannis postările pe reteaua de socializare, ar trebui să remarce că actualul președinte face acolo comunicări despre activitatea sa, ce a mai făcut, pe unde a mai vizitat și alte acțiuni legate de fișa postului său. În schimb, javra ordinară postează numai și numai atacându-i pe alții, deci trebuie să ținem cont și de calitatea și conținutul mesajelor postate, nu ?

    Deci, decât puțin (și de fapt oricum mult prea mult) și extrem de prost cum postează băsescu, mai bine mult și bine/util, ca Iohannis.

    Poate citește jivina pe aici și află părerea mea de observator al activității sale inutile, dar profund generatoare de conflict, cum îl știm 🙂

     

Lasă un comentariu