RSS

Preacinstitul garant al Constitutiei

12 nov.

 

Ce om minunat …. rezidentul de la Cotroceni!!!

Daca aveti lamai la indemana puteti citi cateva ziceri din …putul de gandire basescian!

„Vreau să fac foarte clar că nu este treaba mea bătălia politică. Mă simt responsabil pentru România şi pentru români şi este obligaţia mea să am o atitudine responsabilă şi pentru că am dreptul de a vorbi.”
„De circa cinci luni toate instituţiile statului sunt supuse unor atacuri continue: ANI, Înalta Curte, ICCJ, structurile de securitate naţională, toate sunt în tirul paradoxal al puterii. Nici măcar nu le tacă opoziţia. Cei care cred că aşa vor subordona instituţiile statului greşesc. Cât timp voi fi aici nu şi le vor subordona. Acestea vor funcţiona independent de influenţa politică, iar cu mine nu se va putea negocia.”

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-romania-este-intr-o-situatie-politica-dificila-vreau-sa-fac-foarte-clar-ca-nu-este-treaba-mea-batalia-politica-live-text-10302491

 
Un comentariu

Scris de pe 12 noiembrie 2012 în Uncategorized

 

Un răspuns la „Preacinstitul garant al Constitutiei

 1. Serenity

  13 noiembrie 2012 at 12:55 pm

  I-as raspunde asa :

  ”Romanii nici nu au vrut sa castige vreun leu din suspendarea ta, javra ticaloasa, ci au vrut sa te demita, intelegi ? Asta a fost rostul referendumului, nu te mai preface ca nu stii… Animalule turbat si muribund care esti, daca tu in fiecare clipa a vietii tale nu te gandesti decat la bani, pentru tine si pentru haita de nenorociti din preajma ta, crezi ca asa facem toti ? Tu oricum ai bani pentru inca trei vieti, dar tot nu-ti ajung, bestie !… insa marea majoritate dintre noi vrem doar sa dispari, macar din politica daca nu, cum ar fi ideal, sa crapi de-a dreptul .”

  Asta nu are deloc habar cum e sa ai bun simt sa te retragi atunci cand milioane de oameni te urasc si de dispretuiesc din rarunchi. Si inca le mai coace, abia si-a facut incalzirea ieri. E o jivina cum n-a mai existat pe fata pamantului, clar. Respingatoare creatura… huo !

   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: