RSS

Mediatorul turmentat

04 sept.

Intrebare: Vorba e… eu, eu pentru cine … mediez?
Raspuns: Pentru cine da mai mult!

lobbyistul1

http://presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=14509&_PRID=lazi
http://www.9am.ro/stiri/Politica/247946/traian-basescu-de-acum-sunt-neutru-pe-subiectul-rosia-montana.html?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=9AM-RSS

 
29 comentarii

Scris de pe 4 septembrie 2013 în Uncategorized

 

Etichete: , , , , , , ,

29 de răspunsuri la „Mediatorul turmentat

 1. adrian

  4 septembrie 2013 at 9:13 pm

  Mi-a placut mult aia cu „mediator credibil” :)) N-am mai auzit de mult o gluma politica asa reusita 🙂

   
  • Bendis

   5 septembrie 2013 at 10:57 am

   Daca ar exista un premiu OSCAR pentru tupeu …. basescu ar avea vitrina plina!

    
   • Vocea Rusiei

    5 septembrie 2013 at 11:05 am

    Daca ar exista un asemenea premiu nu s-ar mai numi Oscar. Ar fi premiul Basea.

     
 2. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 10:39 am

  In scandalul canin il declar invingator pe Chiliman care a declarat: „la mine in sector nu mai sunt caini fara stapan, cei de pe strada sunt din alte sectoare ” :)))))))))))))

  Asta e castigatorul inconstestabil, el nu mai poate sa fie concurat decat de Basea. Daca acesta ar repeta celebra declaratie in contextul de azi ar fi un concurent serios : ” poate a spus ceva copilul, poate a injurat-o pe femeie…, a facut ele ceva… „

   
  • Bendis

   5 septembrie 2013 at 10:57 am

   Oamenii au nevoie de modele! 😀

    
   • Vocea Rusiei

    5 septembrie 2013 at 11:08 am

    Oricum, e prilej de raboi civil :))) Unii ca sa ii omoare, altii ca nu. Dincolo de moment se intampla asa: parlamentul face o comisie, deci lucreaza. Primarul e indignat, deci are o pozitie. Lumea e ingrozita, deci asteapta o rezolavare – e bine, are un orizont de asteptare. Basea are prilej sa vorbeasca, la urma urmei el a inventat brendul cu cainii comunitari. Gadea varsa o lacrima. poporul vine sa planga cu el… mai intra niste bani in cont. Pai se pare ca toata lumea e multumita. Deci mergem mai departe :))))

     
    • Bendis

     5 septembrie 2013 at 3:53 pm

     Populatia Romaniei era oricum divizata … subiectul cainilor maidanezi nu va face decat sa adanceasca ruptura! Sunt convinsa ca matrozul isi freaca mainile …. de bucurie!

     Nu exista viziune! Ne lamentam, ignoram si in cel mai „fericit” caz … improvizam!

      
     • Vocea Rusiei

      5 septembrie 2013 at 4:13 pm

      Da, ai vazut-o perfect pe asta. Pai de ce crezi ca a deschis el la vremea lui ca primar discutia asta ? Tocmai de asta.

       
     • Vocea Rusiei

      5 septembrie 2013 at 4:19 pm

      Cand iti spun ca toata lumea e multumita nu ma crezi :))))

       
      • Bendis

       5 septembrie 2013 at 4:38 pm

       Nu! Uite eu … nu sunt multumita! 😀

        
 3. livia

  5 septembrie 2013 at 11:49 am

  Sa va reamintesc cine-i „neutrul „Basescu Traian, Dupa ce a instigat la tradare si vanzarea aurului ,cuprului pe nimic acum se de „neutru”?.De cata nesimtire este in stare asasinul securist Basesuc Traian! Chestiunea „Roşia Montană Gold Corporation“ începe să zgîndăre, tot mai mult, ambîţul domnului preşedinte Traian Băsescu. Se ştie că, de cîţiva ani buni (sau răi?), Traian Băsescu este un „fan“ tenace al acestei afaceri. Presa a cam scris (şi n-a prea scris, în afară de cîteva publicaţii) despre implicarea Băsescului şi a locotenentului său, Radu Berceanu, în respectiva afacere.
  De atunci, domnul preşedinte a continuat să susţină proiectul (păgubos pentru zonă, dar, în primul rînd, pentru ţara noastră), dar a făcut-o oarecum în surdină, fără intervenţii directe şi zgomotoase. Probabil că „problema“ nu ajunsese încă la termenul scadent. Iată, însă, că de curînd, domnul preşedinte a ieşit din expectativă şi s-a deplasat, în persoană, în zonă, unde a pledat, fără reţinere, ba chiar cu o convingere suspectă, cauza firmei canadiene.
  De ce, oare, domnul preşedinte (în ale cărui atribuţii constituţionale nu intra, în nici un caz, imixtiunea într-o asemenea chestiune!) a lăsat orice reţinere, orice prudenţă la o parte şi a intervenit brutal într-o problemă care era de resortul altor instituţii?
  De ce a riscat să-şi atragă oprobriul populaţiei din zonă, dezaprobarea Academiei Române, sancţiuni din partea Parlamentului European (care, printr-o Rezoluţie, a interzis exploatarea cu cianuri!), dezavuarea unor organisme ecologice şi, în general, punerea la zid din partea oricărei minţi lucide şi responsabile?
  La o recentă emisiune „În gura presei“, Mircea Badea se întreabă, cu prefăcută candoare, ce interes ocult o fi avut preşedintele nostru, încît şi-a părăsit poziţia de expectativă şi a ieşit direct la atac? Păi, lucrurile sînt destul de clare, deşi Traian Băsescu, cu arhicunoscuta-i apetenţă pentru mistificarea situaţiei (atunci cînd este vorba de interesul său), a invocat raţiuni „înalte“, care ţin, vezi Doamne, de eficienţa economică, de asigurarea unor (numeroase!) locuri de muncă pentru oamenii din zona Munţilor Apuseni. Ba, chiar, a strecurat (cu aerul şmecheresc care-l caracterizează) argumentul că aurul exploatat va intra în posesia Băncii Naţionale. Adică, interesul naţional şi bunăstarea bieţilor români, care nu au locuri de muncă! Generozitatea (falsă!) a domnului Băsescu, precum şi ipocrizia cu care încearcă să transfere în altă parte miza întregii probleme, nu mai înşeală, din păcate (din păcate pentru el!) pe nimeni. Toată lumea ştie (dar puţini îndrăznesc să spună adevărul pe faţă) că domnul Băsescu are nişte „restanţe“ de plătit către domnul Sörös care şi-a pierdut, cu siguranţă, răbdarea şi exercită presiuni infernale asupra preşedintelui român, nemulţumit că acesta întîrzie rezolvarea chestiunii în sensul dorit de magnatul americano-maghiar (sau invers).
  Doar astfel se explică părăsirea zonei Prudenţei de către domnul Băsescu şi ieşirea sa, directă şi intempestivă, de acum cîteva zile. Se dovedeşte, din nou, că Traian Băsescu este preocupat, din păcate, doar de satisfacerea interesului personal, şi prea puţin (am zice chiar deloc!) de cel naţional.
  Domnul Băsescu este capabil să scoată ţara la mezat, pentru a-şi plăti datoriile faţă de cei care l-au susţinut să acceadă în funcţie, nesocotind reglementări internaţionale, poziţia unor înalte foruri europene şi, în primul rînd, interesele Poporului Român. Mai este nevoie de ceva care să dovedească imoralitatea acestui preşedinte de mucava, obstinat doar de propria-i bunăstare, chiar dacă aceasta presupune trădarea Interesului Naţional?

   
  • Vocea Rusiei

   5 septembrie 2013 at 11:50 am

   Nu ai ce face, trebuie sa coabitezi cu el :)))) Altfel rade Europa de noi :)))

    
 4. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 11:49 am

  din categoria „romania classic” : problema la acest moment – cainii fara stapan. Discutii ? Despre sterilizarea celor cu stapan. romania ramane pe langa subiect, pe langa istorie. E o tara pe langa, e o tara in plus.

   
 5. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 3:16 pm

  Oprescu plangea ieri si spunea ca nu poate spune vorbe. Azi le-a gasit, przinta niste cifre. Si mai spune in subsidiar ca vrea un refeendum. Adica nu vrea sa ia decizie, nu vrea sa piarda voturi. E misto democratia asta, cand nu ia habar ce sa faci intrebi publicul.
  De notat ca Antena a prezentat conferinta lui Oprescu pe jumatate de ecran, pe cealalta jumtate fiind imagini de la biserica.

   
  • Bendis

   5 septembrie 2013 at 4:21 pm

   JUSTITIA – e cheia!
   Daca s-ar repecta legile in vigoare si abaterile ar fi santionate, multe din anomaliile societatii romanesti ar putea gasi rezolvarea!

    
 6. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 4:15 pm

  Evolutia cuvantului la Antena : copil atacat de caini, sfasiat de caini, ucis de caini, mancat de caini. In curand se va afla ca a fost si violat de caini inainte…..

   
  • Hop si eu

   5 septembrie 2013 at 5:17 pm

   A zis Gâdea și ”sfârtecat” alaltaieri seară parcă…. n-ai fost pe fază.

    
 7. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 4:18 pm

  In principiu, la modul figurat, se va intampla cam asa : obositi de atatea discutii la un moment dat vor adormi. Cand se vor trezi vor uita ce au vorbit si se apuca sa vorbeasca altceva. Etern

   
  • Bendis

   5 septembrie 2013 at 4:39 pm

   Un heirupism care dureaza putin!

    
 8. Vocea Rusiei

  5 septembrie 2013 at 4:32 pm

  din ciclul romani neaosi : in 2012 cica romanii s-au strans in jurul lui Arafat. Acum Nadine face un apel. Pfiu. Unde e madame Pandele, simt nevoia….

   
  • Bendis

   5 septembrie 2013 at 4:38 pm

   Vezi! Eu ce sa-ti fac … daca n-ai cerut-o cand era libera! :))

    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: