RSS

Pupilu’ … servilu’

29 sept.

http://www.luju.ro/institutii/csm/principiile-de-la-bangalore-dupa-publicarea-pozei-cu-buricul-gol-judecatorul-vasilica-danilet-reactioneaza-oare-presa-din-romania-poate-ajunge-mai-jos-decat-e-acum-reamintim-lui-danilet-principiile-de-la-bangalore-pe-care-el-insusi-le-a-invocat-ca-repere-


http://cristidanilet.wordpress.com/2012/09/27/publicare-fotografii-fara-drept-jurisprudenta-canadiana/

 
4 comentarii

Scris de pe 29 septembrie 2012 în Uncategorized

 

Etichete: , , , ,

4 răspunsuri la „Pupilu’ … servilu’

 1. Lumea-n cap

  29 septembrie 2012 at 10:29 pm

  Nu crezi ca unii oameni, care si-ar fi dorit sa traiasca pe vremea oricarui dictator „faimos” si sa-l sustina pe ala, ar putea sa se complaca acum intr-o situatie similara ?

  Adica n-ar fi foarte probabil sa existe astfel de indivizi care sa-l incurajeze pe un nebun grandoman si cu veleitati de salvator al natiei ? Eu cred ca in ciuda istoriei, plina de exemple de genul asta, situatia se poate repeta fara probleme si in secolul 21, si in 22, etc. Nu trebuie decat sa fie pus intr-un post cheie un om cu caracter mic, complexat, frustrat si care sa fie avid de putere, care sa adune in jurul lui o clica de oportunisti fara scrupule. Peste toate astea se mai adauga un popor (sau o populatie) ca o turma, inert, indolent, majoritar incapabil sa gandeasca prea departe…. si gata reteta.

  Azi in Spania sute de mii de oameni au iesit in strada sa protesteze impotriva masurilor de austeritate. Si in Grecia e tot cam la fel. Si ar mai fi iesit si in alte tari, dar acolo s-au anulat respectivele masuri, dovedite prostesti si fara efect de fapt.

  In Romania e liniste, dupa 4 ani de masuri pedeliste complet ineficiente si dupa un referendum pierdut de basescu, dar incalcat cu nesimtire de basescu & gasca. Pentru ca in Romania a triumfat minciuna si dictatura, simplu. Cu concursul celor din tara, un fel de romani contra romani.

   
  • Bendis

   1 octombrie 2012 at 8:22 am

   Incurajarea unui nebun grandoman nu se face … pro bono! Toate au un pret!
   Pe pupincuristi i-as ignora complet …daca nu ar exista o mare parte a …populatie ramasa in letargie.
   Am vazut si eu demonstratiile din Spania …. Daca romanii ar fi avut o astfel de reactie …rezidentul de la Cotroceni probabil ca s-ar fi dus unde vedea cu …ochiul!
   Nu e cazul 😦
   Rabufnim doar atunci cand totul devine absolut insuportabil …si-atunci nu facem decat sa intram intr-o noua …bucla!
   Daca doar atat putem …NE MERITAM SOARTA!

    
 2. Lumea-n cap

  30 septembrie 2012 at 12:09 pm

  Prosteala asta cu banii la sac nu ar fi posibila intr-o tara sanatoasa la cap, e de un absurd suprem. Iar extrasul ala bancar ar fi trebuit sa fie deja vineri in mapa jegului DD, nu i-l pretindea nimeni peste week-end… asta isi bate joc de noi rau, sub bagheta javrei cotroceniste.

   
  • Bendis

   1 octombrie 2012 at 8:22 am

   Intr-o tara normala un astfel de individ nu ajungea sa participe la licitatie!

    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: